11 Aralık 2019 Çarşamba

Asistan Öğretmenden Skandal Cinsel Girişimi

Amerika'da yaşayan 27 yaşındaki asistan, skandal olayda 15 yaşındaki iki erkek öğrencisini alarak, bir ev partisine götürüp, havuzda grup ilişkiye girdiler.

skandal haberler

27 yaşındaki asistan Kirsite None Rosa, ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan genç asistan öğretmen olarak çalışma hayatına devam ediyordu. İddalara göre Kirsite None Rosa, öğrencilerle birlikte bir ev partisine gitti ve orada öğrencilere uyuşturucu madde vererek, onlarla cinsel ilişkiye girmek istedi.

uyuşturucu


Henüz 15 yaşında olan öğrencilere alkollü içkiler satın alarak, ve uyuşturucu verdiği ortaya çıkan asistan öğretmen, onun ortaya çıkan skandal haberini veren, evin güvenlik kameraları oldu. Genç öğrencilerin iddalarına göre, ne yaptıklarını hatırlamadıkları, ve genç asistanın onlarla ilişkiye girmiş olabileceklerini akıllarına dahi getirmediler.

alkol

Soruşturmayı yürüten polislerin, kadının evinin güvenlik kameralarını inceleyip, öğrencilerle beraber evlerine geldiği, apartman koridorunda yakınlaşınca görüntülendi. Ayrıca genç asistan, türk porno 15 yaşındaki erkek öğrencileriyle apartman sakinlerinin ortak kullanım alanına sahip olan havuza girip, burada genç öğrencilerle uygunsuz şekilde ilişkiye girildiği görüntülendi. Genç asistan bu görüntüler sonucunda, ev sahibi tarafından evden kovulan öğretmen, şu anda yürütülen savcılık kararıyla suçunu itiraf eden bayan öğretmen, bu tarz durumların kendisine zevk verdiğini ifade etti.
Disqus Yorumları Yükle

0 yorum